GRATIS advies gesprek

T.w.v. €299,-
WhatsApp Image 2023-06-14 at 14.00.31

'PIF isolatie materiaal'

Op zoek naar een isolatiespecialist voor een vloerisolatie in Zaandam? Bij Spoed Isolatie BV bent u aan het juiste adres. Veel oudere woningen in de buurt hebben ‘s winters last van koude voeten, terwijl het in de zomer lastig is om de warmte binnen te houden. De oorzaak kan zijn dat de woning niet of slecht geïsoleerd is. Woningen zonder isolatie zijn niet in staat om zelf het gewenste kamerklimaat vast te houden en zijn daarom afhankelijk van klimaatbeheersingssystemen zoals airco’s of verwarmingen. Doordat uw woning veel energie verbruikt, verhogen de energierekeningen en verslechtert de duurzaamheid van de woning. Wilt u graag beginnen met het verduurzamen van uw woning? Begin met het isoleren van uw huis! Onze vakexperts zijn ruim ervaren in het uitvoeren van vloerisolaties in Zaandam, maar ook van bodemisolaties door het isoleren van volledige kruipruimtes. Neem direct contact met ons op voor een afspraak of om u van A tot Z te laten informeren!

Uw huis isoleren met behulp van een vloerisolatie Zaandam?

Er zijn verschillende manieren om de vloer van uw woning te isoleren. Er is een verschil tussen een vloerisolatie en een bodemisolatie in Zaandam. Bij een bodemisolatie wordt de bodem van de kruipruimte geïsoleerd, en bij een vloerisolatie wordt het isolatiemateriaal aan de onderkant of boven op de bestaande vloer aangebracht. Wanneer uw woning beschikt over een grote en/of hoge kruipruimte is het mogelijk om de ruimte te isoleren door middel van het isolatiemateriaal aan te brengen aan de wanden en het plafond van de ruimte. Dit komt voornamelijk voor wanneer de kruipruimte te groot is voor enkel een bodem- of vloerisolatie in Zaandam of wanneer er nog niet voldoende isolatiewaarde behaald wordt. Wanneer u niet weet hoe de vloer en kruipruimte van uw woning het beste kan isoleren, kunt u altijd contact opnemen met een van onze vakspecialisten. Wij voorzien u graag van vrijblijvend advies over het isoleren van uw woning!

Hoe werkt een bodemisolatie Zaandam?

Bij veel, vaak oudere, woningen in de omgeving bevindt zich onder het huis een kruipruimte. Vaak zien we in deze ruimtes onder de vloer dat het slecht of niet geïsoleerd is. Wanneer u de vloer of kruipruimte van uw woning niet besluit te isoleren door middel van een vloer- of bodemisolatie in Zaandam kan dit vervelende gevolgen hebben. Allereerst zorgt een woning met isolatie voor een drastische verbetering in wooncomfort. Doordat er isolatiemateriaal aan de bodem of plafond van de kruipruimte wordt aangebracht, wordt er ‘s winters minder snel warmte verloren gegaan terwijl de vloer de warmte beter vasthoudt. Dit zorgt ervoor dat u minder snel last krijgt van koude voeten.

 

Wanneer de grond onder uw woning een hoog grondwaterpeil heeft is het mogelijk dat er vocht uit de vloer omhoog getrokken wordt en de lucht in de ruimte vochtiger maakt. Dit kan ervoor zorgen dat er schimmels in de kruipruimte ontstaan die muffe luchtjes uitstoten. Daarnaast kan de vochtige lucht waterschade en roest creëren aan de balken, de vloer of het houtwerk. 

 

Door de vloer- en kruipruimte te isoleren met behulp van plastic HR ++ parels die isolerend werken tegen vocht en warmte kan voorkomen worden dat deze vocht en warmte binnenkomt. Bij de vloerisolatie van uw woning wordt er een laagje parels in de kruipruimte geblazen waardoor er een hoog isolerend effect gecreëerd wordt. U kunt voor vragen over de vloerisolatie in Zaandam altijd terecht bij onze vakmensen, daarnaast maken wij graag een afspraak om de isolaties snel uit te voeren!

Vloerisolatie

Terugverdientijd

We helpen u graag met al uw isolatievragen.

* Afhankelijk van uw huidige situatie en uw energiecontract

afbeelding_rover
Rover D.

Mede-oprichter

info@spoedisolatiebv.nl

Kom in contact

terugverdientijd spouwwandisolatie

Uw vloer en kruipruimte isoleren met bodemisolatie Zaandam van Spoed Isolatie BV

Ons isolatiebedrijf is erop uit om zo veel mogelijk huizen in Nederland te verduurzamen door middel van kwalitatieve isolatie. Om een woning optimaal te isoleren is het van essentieel belang om deze klussen goed uit te voeren. Dit weten de experts van Spoed Isolatie BV als geen ander. Daarom volgen we de ontwikkelingen en innovaties op het gebied van verduurzaming en isolatie op de voet. Daarnaast maken onze vakmensen enkel gebruik van de meest geavanceerde techniek en apparatuur gecombineerd met een ervaren en vakkundige werkwijze. Wij nemen u mee in het volledige proces van het eerste adviesmoment tot het aanbrengen en afwerken van de bodem- of vloerisolatie in Zaandam.

Daarbij bieden wij u snelle en kwalitatieve service. Door uw woning duurzamer te maken met isolatie kunt u profiteren van een ISDE-subsidie. Wij helpen u graag verder met het berekenen van uw voordeel!

Maak vandaag nog een afspraak met Spoed Isolatie BV!

Bent u op zoek naar een ervaren en kwalitatief isolatiebedrijf in Zaandam? Bij Spoed Isolatie BV bent u volledig aan het juiste adres! Wij helpen u ook verder met kruipruimte-, vloer-, bodem-, spouwmuurisolaties en meer! Wij staan klaar om al uw isolatie vragen te beantwoorden. U kunt voor meer informatie bij onze experts terecht of neem direct contact met ons op voor een afspraak!

Wij zijn ook actief in Haarlem, Amstelveen, Hoofddorp, Lisse, Zandvoort en Wormerveer!

Offerte

SAMEN DUURZAAM

Wij staan klaar voor al uw isolatievragen