GRATIS advies gesprek

T.w.v. €299,-
WhatsApp Image 2023-06-14 at 14.00.31

'PIF isolatie materiaal'

Heeft u hoge energierekeningen en wilt u uw huis verduurzamen? Een vloerisolatie in Wormerveer kan u goed helpen om duurzamer te leven! Veel slecht geïsoleerde huizen verbruiken maandelijks een grote hoeveelheid energie aan de thermostaat van de woning. Een vloerisolatie is een zeer effectieve manier om minder energie te verbruiken en uw woning te verduurzamen, omdat de CV-ketel of warmtepomp minder hard hoeft te werken. Op die manier verbruikt uw woning minder energie.

Door de slechte isolatie van het huis gaat de warmte door de vloer en muren gemakkelijk naar buiten. Met behulp van een vloerisolatie in Wormerveer verbetert niet alleen de zuinigheid van de woning maar ook het wooncomfort. U hoeft ‘s winter geen gebruik meer te maken van pantoffels of dikke sokken door een koude vloer. Wanneer u meer te weten wilt komen over het isoleren van uw woning of over Spoed Isolatie BV, kunt u altijd terecht op onze website. Neem anders gerust contact met ons op!

Hoe werkt een vloerisolatie Wormerveer?

Er zijn verschillende manieren om een vloer en kruipruimte te isoleren. Een vloerisolatie is bedoeld om de vloer beter te beschermen tegen de ondergrond onder de woning. De meeste woningen in Wormerveer hebben onder de vloer een holte of kruipruimte. Door de holte in deze ruimte ontstaat er een luchtstroom waardoor de warme lucht in de woning verloren gaat. De koude lucht die uit de ondergrond van de woning komt, trekt in de vloer waardoor de gevoelstemperatuur in de woning en van de vloer snel verlaagt. Door een laagje isolatiemateriaal aan te brengen wordt de luchtstroom in de holte stilgelegd waardoor de woning gemakkelijker de warmte vast kan houden. Daarnaast houdt het isolatiemateriaal ook vocht tegen. Wanneer de ondergrond een hoog grondwaterpeil heeft kan het gebeuren dat de lucht in de holte vochtig wordt. De vochtige lucht in de holte zorgt voor mogelijke waterschade aan de balken, het houtwerk of zelfs de vloer zelf.

 

Een zeer eenvoudige, maar zeer effectieve manier om een vloer te isoleren is met een vloerisolatie in Wormerveer boven op de bestaande vloer. Het isolatiemateriaal wordt op de vloer zelf aangebracht waar vervolgens een nieuwe vloer overheen komt. Doordat onze vakmensen niet onder de vloer hoeven te komen is het een relatief eenvoudige en snelle methode om de vloer te isoleren.

Waarom kiest u voor een bodemisolatie Wormerveer?

Een andere manier om een vloer te isoleren is om de kruipruimte van de woning te gebruiken. Een bodemisolatie in Wormerveer vindt in tegenstelling tot een vloerisolatie plaats op de bodem van de kruipruimte. Er wordt een klein laagje isolatiemateriaal aangebracht waardoor de luchtstroom wordt stilgelegd. Een bodemisolatie wordt vaak gebruikt bij huizen met een kleine of lage holte onder de vloer. Wanneer uw woning een hoge kruipruimte heeft, is de beste manier om de gehele ruimte te isoleren. Het isolatiemateriaal wordt aangebracht aan de wanden en het plafond van de kruipruimte. Hierdoor wordt er een sterk isolerend effect gecreëerd en kan er geen lucht van de kruipruimte naar het huis stromen. Bent u benieuwd welke isolatie methode het best bij uw woning past? Neem contact met ons op en maak een eerste afspraak met een van onze experts voor een vrijblijvend advies!

Vloerisolatie

Terugverdientijd

We helpen u graag met al uw isolatievragen.

* Afhankelijk van uw huidige situatie en uw energiecontract

afbeelding_rover
Rover D.

Mede-oprichter

info@spoedisolatiebv.nl

Kom in contact

terugverdientijd spouwwandisolatie

Terugverdientijd van uw vloer- of bodemisolatie Wormerveer bij Spoed Isolatie BV

U bent van plan om uw woning te gaan verduurzamen door middel van isolatie. Maar wat komt hier allemaal bij kijken? En hoe weet u of u hiervoor de juiste partij hebt gevonden? Het isoleren van uw woning is een echte lange termijn investering. De energiekosten gaan omlaag en vaak heeft u voordat u het weet de kosten alweer terugverdiend. Daarnaast kunt u ook profiteren van een ISDE-subsidie. De Rijksoverheid probeert met deze subsidie de bewoners van Wormerveer te overtuigen om hun woning te verduurzamen. Wij helpen u graag verder met het berekenen van uw voordeel. Daarnaast bieden wij u ook graag snelle service en uitvoering van de bodem- of vloerisolatie. Het team van Spoed Isolatie BV bestaat enkel uit ervaren specialisten die precies weten wat er nodig is voor een kwalitatieve isolatie.

Uw vloer of kruipruimte isoleren Wormerveer doet u bij Spoed Isolatie BV!

Bent u op zoek naar een professioneel isolatiebedrijf in Wormerveer voor het isoleren van uw vloer of kruipruimte? Bij Spoed Isolatie BV bent u aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in het verduurzamen van huizen en zijn onder andere zeer ervaren in het uitvoeren van vloerisolaties, bodemisolaties, spouwmuurisolaties en nog vele andere isolatiemethodes. Heeft uw huis isolatie van een professional nodig? Neem bij interesse een kijkje op onze website of maak direct een afspraak met een van onze isolatie experts!

Wij zijn ook actief in Haarlem, Amstelveen, Hoofddorp, Zaandam, Lisse en Zandvoort!

Offerte

SAMEN DUURZAAM

Wij staan klaar voor al uw isolatievragen