GRATIS advies gesprek

T.w.v. €299,-
WhatsApp Image 2023-06-14 at 14.00.31

'PIF isolatie materiaal'

Heeft u last van een koude vloer? Met behulp van een vloerisolatie in Weesp kan er geen warmte meer verloren gaan door de vloer van uw woning! Zo is de temperatuur van uw vloer niet alleen een stuk minder koud, maar bent u ook nog eens een stuk duurzamer bezig! Veel huizen zonder of met een slechte isolatie hebben het gedurende de zomer en winter lastig om de kamertemperatuur vast te houden. Door de luchtstroom onder de vloeren gaat er gemakkelijk warme lucht verloren en daarbij zorgt de koude ondergrond voor een ijskoude vloer in de winter.

Wanneer u graag zou willen besparen op de energiekosten van radiatoren, vloerverwarmingen of airco’s kunt u ervoor kiezen om uw woning te isoleren met een vloerisolatie in Weesp van Spoed Isolatie BV. Het isoleren van uw woning is de meest effectieve manier om woning te verduurzamen en de energierekening omlaag te krijgen. Geïnteresseerd in een vrijblijvend advies of eerste afspraak? Neem direct contact met ons op!

Heeft uw huis in Weesp een vloerisolatie nodig?

Veel woningen in Weesp zijn voorzien van een kruipruimte of kleine holte onder de vloer. De ruimte tussen de vloer en de ondergrond van de woning zorgt ervoor dat er gemakkelijk een luchtstroom gecreëerd kan worden. Hierdoor stroomt de warme lucht uit de woning en komt de koude lucht uit de ondergrond in de vloer terecht waardoor u ‘s winters over een koude vloer loopt. Daarnaast bestaat de kans dat er uit een ondergrond met een hoog grondwaterpeil vocht getrokken wordt. Deze vochtige lucht zorgt ervoor dat de balken, het houtwerk en de vloer getroffen kunnen worden door waterschade of schimmels.

 

Door middel van een vloerisolatie in Weesp boven op de bestaande vloer wordt er een isolerend effect gecreëerd. Het isolatiemateriaal komt op de vloer te staan waar vervolgens een nieuwe vloer overheen komt. Op deze manier kan de warmte in de vloer en woning makkelijker binnengehouden worden. Een vloerisolatie is een relatief eenvoudige manier om uw vloer te isoleren. Zo hoeven de vakmensen niet onder de vloer van de woning te komen en kan de uitvoering netjes en gemakkelijk afgewerkt worden.

Hoe werkt een kruipruimte isoleren met bodemisolatie Weesp?

In tegenstelling tot een vloerisolatie is een bodemisolatie in Weesp een heel ander verhaal. De twee isolatiemethodes hebben wellicht iets van elkaar weg, maar zijn wel degelijk anders. Wanneer de woning onder de vloer een kruipruimte heeft, kunnen de vakspecialisten van Spoed Isolatie BV deze met behulp van een bodemisolatie isoleren. De uitvoering is iets gecompliceerder omdat het isolatiemateriaal op de bodem van de kruipruimte aangebracht wordt, waar vaak weinig ruimte is.

 

Onze vakmensen brengen het isolatiemateriaal wat bestaat uit kleine HR ++ parels van piepschuim aan door middel van een blazende techniek. Zodra de bodem van de holte bedekt is wordt de luchtstroom stilgelegd waardoor de koude en warme lucht gescheiden blijft. Daarnaast kan de vocht uit de ondergrond niet meer in de holte komen waardoor er geen waterschade ontstaat door de vochtige lucht. Een andere manier om uw vloer en kruipruimte in Weesp te isoleren, is om de wanden en het plafond van de holte van isolatiemateriaal te voorzien. Deze methode wordt vaak gebruikt om een kruipruimte met een hoog plafond te isoleren. Wilt u graag weten welke vloerisolatie methode het best bij uw woning past? Spoed Isolatie BV geeft u graag een vrijblijvend advies en kan binnen een halve dag de vloerisolatie uitvoeren!

Vloerisolatie

Terugverdientijd

We helpen u graag met al uw isolatievragen.

* Afhankelijk van uw huidige situatie en uw energiecontract

afbeelding_rover
Rover D.

Mede-oprichter

info@spoedisolatiebv.nl

Kom in contact

terugverdientijd spouwwandisolatie

Uw vloer isoleren Weesp met de specialisten van Spoed Isolatie BV

Om uw woning goed te kunnen isoleren heeft u natuurlijk een geschikte partner nodig. Spoed Isolatie BV is dé aangewezen kandidaat voor een vloer- of bodem- of spouwmuurisolatie in Weesp. Ons ervaren team met vakmensen weten precies wat er nodig is om een woning kwalitatief te isoleren. Door onze snelle service kunnen wij u helpen om uw woning op de korte termijn te verduurzamen. Zo kunt u onder andere profiteren van de ISDE-subsidie. Daarnaast volgen we de ontwikkelingen en innovaties in de branche op de voet. Zo maken wij altijd gebruik van de meest effectieve technieken, materialen en apparatuur. U kunt voor een eerste afspraak of offerte contact met ons opnemen per telefoon of mail.

Voor het isoleren van uw woning gaat u naar Spoed Isolatie BV

Bent u van plan om uw woning te isoleren met een vloerisolatie in Weesp? Bij Spoed Isolatie BV bent u aan het juiste adres! Naast onze ervaring, vakkundige werkwijze en kennis over het vak hanteren wij ook graag een transparante samenwerking met onze klanten. Zo weet u precies wat u van ons kunt verwachten en weten we precies wat uw wensen en behoeften zijn op het gebied van isolatie. U hoeft niet meer bang te zijn om plotseling voor gekke verrassingen te komen te staan. Neem contact met ons op voor een afspraak of kom meer over Spoed Isolatie BV te weten op onze website!

Wij zijn ook actief in Haarlem, Hilversum, Bussum, Uithoorn en Badhoevedorp!

Offerte

SAMEN DUURZAAM

Wij staan klaar voor al uw isolatievragen