GRATIS advies gesprek

T.w.v. €299,-
WhatsApp Image 2023-06-14 at 14.00.31

'PIF isolatie materiaal'

Heeft u ‘s winters erg last van koude voeten? Een slechte vloerisolatie in Uithoorn zou de reden hiervoor kunnen zijn. Huizen met weinig tot geen isolatie hebben veel moeite met het vasthouden van de gewenste kamertemperatuur. Door de niet geïsoleerde holtes onder de vloer of in de muren kan de warme lucht gemakkelijk via deze holtes verloren gaan. Om ervoor te zorgen dat u alsnog niet met een jas door uw huis hoeft te lopen bent u afhankelijk van veel energievragende apparaten. Doordat uw CV-ketel of warmtepomp ‘s winters harder moet werken, loopt ook de energierekening op. Niet bepaald heel duurzaam… Om uw huis beter te isoleren en minder afhankelijk te zijn kunt u kiezen voor een vloerisolatie in Uithoorn van Spoed Isolatie BV. Onze vakspecialisten hebben al veel huizen mogen verduurzamen met behulp van isolatie en weten precies wat er nodig is om ook uw huis te isoleren!

De kruipruimte van uw woning isoleren met een bodemisolatie Uithoorn. Hoe werkt dat?

Of het nu gaat om het isoleren van een kruipruimte, of om een volledige vloerisolatie in Uithoorn, Spoed Isolatie BV helpt u vakkundig verder. Voor het halen van de beste isolatiewaarde is een kwalitatieve en vakkundige werkwijze nodig. Veel woningen in Uithoorn hebben onder hun vloer nog een ouderwetse kruipruimte. Deze ruimte onder de vloer zorgt ervoor dat er een stroming ontstaat tussen de lucht in de woning en de holte eronder. Doordat de warme lucht gemakkelijk door de vloer in de kruipruimte kan komen, verliest de woning snel zijn warmte. Daarnaast zorgt de koude lucht uit de ondergrond ervoor dat de vloer deze kou opneemt en snel afkoelt.

 

Door de bodem van de kruipruimte te isoleren door middel van een bodemisolatie in Uithoorn, wordt de ondergrond gescheiden van de holte en de vloer van de woning. Door de vakmensen van Spoed Isolatie BV wordt een klein laagje isolatiemateriaal op de bodem aangebracht waardoor de warme en koude lucht gescheiden bleven. Daarnaast kan de ondergrond van de woning last hebben van een hoog grondwaterpeil. Het vocht dat uit de grond omhoog komt kan zorgen voor een vochtige lucht in de kruipruimte waardoor er schimmels en schade kunnen ontstaan, zo zouden de balken kunnen roesten of zouden de vloer en het houtwerk waterschade op kunnen lopen. Een andere manier om de vloer en kruipruimte te isoleren is door de wanden en het plafond van isolatiemateriaal te voorzien. Dit wordt meestal gedaan bij hoge kruipruimtes met een grote holte. Zou je graag geadviseerd worden over het isoleren van uw kruipruimte in Uithoorn? Neem direct contact met ons op!

Uw huis isoleren met een vloerisolatie Uithoorn

Er is een verschil tussen het isoleren van de vloer en kruipruimte. Niet iedere woning is namelijk voorzien van een kruipruimte. Dit soort huizen komen wellicht in aanmerking voor een vloerisolatie op de bestaande vloer. In tegenstelling tot het isoleren van een kruipruimte is dit een relatief gemakkelijke isolatie, maar ook zeker heel effectief! Het isolatiemateriaal wordt boven op de bestaande vloer geplaatst waar vervolgens een nieuwe vloer overheen komt. Op deze manier is de vloer grondig geïsoleerd en kan er lastig koude en vochtige lucht in de vloer komen waardoor de woning zijn warmte verliest.

Vloerisolatie

Terugverdientijd

We helpen u graag met al uw isolatievragen.

* Afhankelijk van uw huidige situatie en uw energiecontract

afbeelding_rover
Rover D.

Mede-oprichter

info@spoedisolatiebv.nl

Kom in contact

terugverdientijd spouwwandisolatie

Uw vloer en/of kruipruimte isoleren met de specialisten van Spoed Isolatie BV

Voordat u kunt beginnen met de verduurzaming van uw woning, zal u eerst een vertrouwelijke partij moeten vinden om de vloer of bodem van uw woning te isoleren. Spoed Isolatie BV is hier de aangewezen kandidaat voor! Ons ervaren isolatiebedrijf heeft een zeer breed opgeleid team met naast een professionele instelling ook een schat aan ervaring. Wij hebben al veel klanten blij mogen maken met onze snelle service en transparante samenwerking en streven ernaar om zoveel mogelijk huizen in Nederland te verduurzamen door middel van vloer- of bodemisolatie in Uithoorn. Gedurende het proces en de uitvoering stellen wij graag uw wensen en behoeften centraal. Vandaar dat wij zo nauwkeurig mogelijk met u samenwerken!

Wij staan klaar voor al uw isolatie vragen!

Wilt u graag zo snel mogelijk beginnen met het verduurzamen van uw woning in Uithoorn met behulp van Spoed Isolatie BV? Neem dan direct contact met ons op! U kunt bij ons terecht voor alle soorten en maten isolaties. Naast het isoleren van uw vloer of kruipruimte in Uithoorn kunt u ons ook inschakelen voor het isoleren van uw spouwmuren! Ons uiterst enthousiaste team volgt de ontwikkelingen en innovaties van isolatie op de voet. Daardoor weten wij precies welke materialen en technieken het effectiefst zijn waardoor wij ook uw woning optimaal kunnen isoleren. Neem bij interesse in Spoed Isolatie BV een kijkje op onze website of neem contact met ons op voor een afspraak met een van onze vakspecialisten!

Wij zijn ook actief in Haarlem, Hilversum, Bussum, Weesp en Badhoevedorp!

Offerte

SAMEN DUURZAAM

Wij staan klaar voor al uw isolatievragen