GRATIS advies gesprek

T.w.v. €299,-
WhatsApp Image 2023-06-14 at 14.00.31

'PIF isolatie materiaal'

Bent u actief bezig om uw woning te verduurzamen? Door uw woning te isoleren met een vloerisolatie in Lisse, maakt u een grote stap richting een duurzamere woning! Veel slecht geïsoleerde woningen uit de omgeving verbruiken veel energie en hebben daardoor maandelijks last van de extreem hoge energiekosten. De eerste stap naar een duurzamere woning kan zijn om de vloeren en wanden te isoleren. Door middel van een vloerisolatie is een huis gemakkelijker in staat om de temperatuur te behouden. Zo is het lastiger voor warme en koude lucht om de woning te verlaten. De gemeente Lisse is actief bezig om bewoners te overtuigen hun woning te verduurzamen, en daarom heeft u de kans om een goedkopere investering te maken door de hulp van subsidies van de Rijksoverheid. Bent u van plan om een bodem- of vloerisolatie in Lisse te laten realiseren? Neem dan direct contact op met Spoed Isolatie BV en maak snel een afspraak!

Waarom kiezen voor een vloerisolatie Lisse?

De vloer van uw woning kan op verschillende manieren geïsoleerd worden. Globaal kunt u het onderverdelen tussen een bodemisolatie en een vloerisolatie in Lisse. Een groot gedeelte van de woningen in het dorp is voorzien van een kruipruimte, maar lang niet elke woning. Woningen met een slechte isolatie hebben niet alleen last van de hoge energierekeningen, vaak gaat het wooncomfort ook niet bepaald omhoog door de slechte isolatie. De koude ondergrond zorgt ervoor dat de vloer van de woning de kou tot zich neemt waardoor u al snel last krijgt van koude voeten. Daarnaast zorgt de luchtstroom in de holte onder de vloer ervoor dat de warme lucht in de woning naar buiten gaat, waardoor ook de temperatuur in de woonkamer snel omlaag gaat.

 

Genoeg redenen om uw vloer te laten isoleren in Lisse. Maar er kan nog meer mis gaan. Wanneer de ondergrond van de woning een hoog grondwaterpeil heeft, kan het vocht in de holte terechtkomen. Deze vochtige lucht zorgt voor waterschade aan het houtwerk, roest aan de balken en zelfs schimmel.

Hoe werkt een kruipruimte isoleren Lisse?

Uw vloer isoleren met een vloerisolatie staat volledig los van een bodemisolatie in Lisse. Een vloerisolatie is een relatief lastige ingreep waarbij het isolatiemateriaal onder de vloer wordt aangelegd. Wanneer dit niet mogelijk is, is het een andere optie om het isolatiemateriaal bovenop de oorspronkelijke vloer te plaatsen, waar vervolgens een nieuwe vloer overheen komt. Wanneer u ervoor kiest om de kruipruimte van uw woning te isoleren wordt het isolatiemateriaal aan de wanden en het plafond van de ruimte geplaatst.

 

Het komt regelmatig voor dat de holte tussen de ondergrond en vloer te laag is. In dit geval is een andere optie om een bodemisolatie in Lisse uit te voeren. Hierbij wordt de bodem van de holte bedekt met isolatiemateriaal waardoor de luchtstroom tot stilstand komt en de koude en vochtige lucht tegengehouden wordt. De vloer en bodem wordt dan volgeblazen met een isolerend materiaal dat bestaat uit balletjes van piepschuim. Deze HR ++ parels bestaan voor 98% uit lucht en zorgen ervoor dat de warmte en kou gescheiden blijven en dat er geen vocht onder de vloer kan komen. Op deze manier verkleint u de kans op schades en verbetert u in één klap het wooncomfort en de duurzaamheid van uw woning!

Vloerisolatie

Terugverdientijd

We helpen u graag met al uw isolatievragen.

* Afhankelijk van uw huidige situatie en uw energiecontract

afbeelding_rover
Rover D.

Mede-oprichter

info@spoedisolatiebv.nl

Kom in contact

terugverdientijd spouwwandisolatie

Snelle service met isolatiebedrijf Spoed Isolatie BV

Wanneer u ervoor heeft gekozen om uw huis te isoleren is het natuurlijk van belang hier een geschikte partij voor te vinden. Bij Spoed Isolatie BV weten we als geen ander hoe belangrijk het is om een nauwe en transparante samenwerking aan te gaan met de klant. Onze vakspecialisten nemen u mee in het volledige proces van eerste kennismaking tot de afwerking van de vloerisolatie in Lisse. Daarnaast is het onze missie om de wensen en behoeften van de klanten centraal te stellen. Wij vinden het belangrijk om naar de klant te luisteren en hun inbreng toe te passen in de uitvoering.

Het team van Spoed Isolatie BV bestaat enkel uit ervaren professionals die de ontwikkelingen van duurzaam isoleren op de voet volgen. Wij maken gebruik van de meest geavanceerde materialen en apparatuur om de kwaliteit van onze service zo hoog mogelijk te houden. Wilt u zo snel mogelijk uw vloer isoleren door middel van een vloerisolatie of bodemisolatie in Lisse? Neem direct contact met ons op! Onze vakmensen zijn u snel van dienst en kunnen de vloer binnen een halve dag geïsoleerd hebben.

Wij helpen u verder met het isoleren van uw huis in Lisse!

Wilt u graag zo snel mogelijk uw vloer of kruipruimte isoleren in Lisse? Bij ons bent u aan het juiste adres! Onze isolatie experts weten precies wat er nodig is voor een snelle en kwalitatieve vloer- of spouwmuurisolatie in Lisse. Voor alle isolatievragen kunt u snel en gemakkelijk terecht op onze site of neem neemt u contact op met een van de specialisten!

Wij zijn ook actief in Haarlem, Amstelveen, Hoofddorp, Zaandam, Zandvoort en Wormerveer!

Offerte

SAMEN DUURZAAM

Wij staan klaar voor al uw isolatievragen