WhatsApp Image 2023-06-14 at 14.00.31

'PIF isolatie materiaal'

Vloerisolatie Hoofddorp

De isolatie producten van PIF isolatie zijn voorzien van een kwaliteitsverklaring van Bureau CGR, ook wel ISSO verklaring genoemd. Voor zowel dak-, gevel, en vloerisolatie levert PIF isolatie producten die voldoen aan de ISDE-subsidie voor isolerende maatregelen.

Is de vloer van uw huis nog niet geïsoleerd? Voor een vloerisolatie in Hoofddorp kiest u natuurlijk voor Spoed Isolatie BV! Huizen met weinig of geen isolatie lopen een hele hoop besparing mis. Zeker oudere woningen zonder isolatie hebben veel moeite met het vasthouden van de gewenste kamertemperatuur. Om ervoor te zorgen dat deze huizen alsnog op een comfortabele en leefbare temperatuur komen, wordt er met verschillende klimaatbeheersingssystemen veel energie verbruikt. Het is daarom ook niet gek dat deze huizen al snel last hebben van een hoog opgelopen energierekening. En dan te bedenken dat het probleem in één klap opgelost kan worden. Aarzel daarom niet en investeer vandaag nog in een kruipruimte- of vloerisolatie in Hoofddorp van Spoed Isolatie BV en verdien binnen een mum van tijd uw investering terug! Neem voor een afspraak of vrijblijvend advies direct contact met ons op.

Uw huis isoleert u met een vloerisolatie Hoofddorp!

Hoofddorp is een stad die actief bezig is met het verduurzamen van de woningen. De gemeente Haarlemmermeer probeert zo veel mogelijk bewoners met subsidie te overtuigen om hun woning te isoleren. Daarom doet u er misschien verstandig aan om ook de stap naar een geïsoleerde woning te maken. Door uw huis te isoleren met behulp van een vloerisolatie in Hoofddorp verbetert u de duurzaamheid van uw woning krachtig. Iedere woning is anders. Zo zijn de meeste huizen in de omgeving voorzien van een kruipruimte, maar nog lang niet elke woning. 

Daarnaast is er ook een groot verschil in de grootte van de ruimte. Huizen zonder kruipruimte isoleren de vloer in de meeste gevallen met een vloerisolatie in plaats van een bodemisolatie in Hoofddorp. Hierbij wordt er onder of boven op de vloer isolatiemateriaal aangelegd waar vervolgens een nieuwe vloer overheen gelegd wordt. Het isolatiemateriaal zorgt ervoor dat de vloer beschermd is tegen eventuele waterschade en het kan de warmte of kou gemakkelijker buiten houden. 

Hoe werkt een bodemisolatie Hoofddorp?

Is uw huis wel voorzien van een kruipruimte? Een vloerisolatie en het isoleren van uw kruipruimte met een bodemisolatie zijn twee verschillende dingen. Wellicht dat uw woning dan in aanmerking komt voor een bodemisolatie. U kunt de kruipruimte van uw woning in Hoofddorp op verschillende manieren isoleren. In de meeste gevallen is de kruipruimte groot en hoog genoeg is, om de wanden en het plafond te isoleren. Wanneer de holte van de kruipruimte niet hoog genoeg is, adviseren wij om te kiezen voor een bodemisolatie in Hoofddorp. Bij een bodemisolatie isoleren wij de bodem van de kruipruimte, waarbij er een klein laagje isolatiemateriaal over de bodem geblazen wordt. 

Het isolatiemateriaal dat gebruikt wordt bij vloer-, bodem en spouwmuurisolatie in de kruipruimte is gemaakt van kleine balletjes van piepschuim. Deze HR ++ parels zorgen voor een uitstekende isolatie en houden warmte en vocht tegen. Zodra de warme lucht vanuit de woonkamer in de holte onder de vloer in beweging kan komen, zorgt dit ervoor dat er veel van deze warme lucht verloren gaat. Daarnaast is het mogelijk dat het vocht uit de ondergrond naar boven getrokken wordt en de lucht in de kruipruimte vochtiger maakt. Met behulp van het isolatiemateriaal wordt de luchtstroom in de holte stilgelegd en kan de warme of vochtige lucht niet meer in de holte en bij de vloer komen. Wilt u graag meer te weten komen over een vloerisolatie of het isoleren van de kruipruimte van uw woning? Neem snel contact met ons op of bekijk onze site!

Vloerisolatie

Terugverdientijd

We helpen u graag met al uw isolatievragen.

* Afhankelijk van uw huidige situatie en uw energiecontract

afbeelding_rover
Rover D.

Mede-oprichter

info@spoedisolatiebv.nl

Kom in contact

terugverdientijd spouwwandisolatie

Spoed Isolatie BV is hét isolatiebedrijf uit de omgeving!

Wanneer u van plan bent om uw woning te voorzien van een vloerisolatie, is het uiteraard eerst van belang om de juiste partij te vinden om het werk aan uit te besteden. Spoed Isolatie BV is dé aangewezen partner voor het isoleren van huizen met een bodem- of vloerisolatie in Hoofddorp. Ons team bestaat uit zeer ervaren vakspecialisten die een professionele werkwijze hanteren. Het is ons doel om zo veel mogelijk huizen in het land te verduurzamen door middel van de juiste isolatie. Daarbij is het onze nummer één prioriteit om u als klant centraal te zetten gedurende dit gehele proces. Vandaar dat wij altijd een zeer transparante samenwerking aangaan met onze klanten, zodat wij u mee kunnen nemen in het gehele proces. Op die manier weten wij zeker dat uw wensen en behoeften centraal staan en hoeft u niet bang te zijn voor verrassingen.

Neem direct contact met ons op voor een vloer- of bodemisolatie Hoofddorp!

Wilt u graag uw kruipruimte en vloer isoleren in Hoofddorp? Neem direct contact met ons op! Onze vakmensen maken graag snel een afspraak, zodat de klus zo snel mogelijk uitgevoerd kan worden. Wij hebben gemiddeld ongeveer een halve dag nodig voor het isoleren van een vloer! Neem direct contact met ons op, wij staan klaar voor alle isolatie-vragen!

 

Wij zijn ook actief in Haarlem, Amstelveen, Zaandam, Lisse, Zandvoort en Wormerveer!

Offerte

SAMEN DUURZAAM

Wij staan klaar voor al uw isolatievragen