WhatsApp Image 2023-06-14 at 14.00.31

'PIF isolatie materiaal'

Vloerisolatie Hilversum

De isolatie producten van PIF isolatie zijn voorzien van een kwaliteitsverklaring van Bureau CGR, ook wel ISSO verklaring genoemd. Voor zowel dak-, gevel, en vloerisolatie levert PIF isolatie producten die voldoen aan de ISDE-subsidie voor isolerende maatregelen.

Bent u op zoek naar een manier om uw huis te verduurzamen? Door met een vloerisolatie in Hilversum uw woning te isoleren kunt u gemakkelijk maandelijkse energiekosten besparen! Door uw vloer en kruipruimte te isoleren zal uw woning het gewenste klimaat veel makkelijker vasthouden. Niet of slecht geïsoleerde woningen verliezen ‘s winters veel warmte door de holtes in de wanden en vloeren. Omdat er lucht tussen de holtes stroomt kan warme lucht gemakkelijk een kamer of ruimte verlaten. Door uw huis en vloer te voorzien van een bodemisolatie worden de holtes tussen de vloer en draagbalken gevuld met isolatiemateriaal, zodat de warmte veel minder snel verloren gaat. Wilt u meer te weten komen over een bodem- of vloerisolatie in Hilversum of bent u benieuwd naar de isolatiemogelijkheden voor uw woning? Ons professionele isolatiebedrijf, Spoed Isolatie BV, is enkel voorzien van vakspecialisten die u graag een vrijblijvend advies geven!

Daarom kiest u voor een bodemisolatie Hilversum?

De gemeente in Hilversum probeert bewoners steeds meer te overtuigen om hun huis te verduurzamen. Dat is ook niet gek, de energiekosten blijven stijgen en er wordt nog altijd te veel energie verbruikt. Uw woning isoleren is een goede manier om de energierekening omlaag te krijgen. Goed geïsoleerde woningen zijn veel minder afhankelijk van klimaatbeheersingssystemen zoals airconditioners of een verwarming. Door uw kruipruimte te isoleren wordt de warmte in de woning beter vastgehouden en zorgt het voor een betere vochtregulatie. Hiermee kunt u voorkomen dat u last krijgt van vochtproblemen of vochtschades, het isolatiemateriaal werkt als een soort bescherming van uw vloeren.

 

De vloer van uw woning isoleren met een bodemisolatie in Hilversum is naast verduurzaming ook verantwoordelijk voor een beter wooncomfort. Doordat de vloer meer warmte vasthoudt heeft u ‘s winters geen last van koude voeten. Daarnaast voorkomt het isolatiemateriaal dat uw vloer getroffen wordt door mogelijke schimmels.

Hoe werkt een vloerisolatie Hilversum?

De meeste oudere woningen hebben onder de vloer een kruipruimte, deze is er om ervoor te zorgen dat de vloer niet in aanraking komt met de ondervloer. Lang niet alle woningen met kruipruimtes hebben deze holte ook goed geïsoleerd. Uw kruipruimte isoleren kan met verschillende soorten isolatiematerialen. Door het plafond van de kruipruimte te voorzien van een combinatie van isolerende HR ++ parels en bodemfolie met thermokussen is de vloer bestand tegen zowel de warmte van de zomer als de kou van de winter. Het isolerende materiaal aan het plafond van de kruipruimte met deze vloerisolatie in Hilversum zorgt ervoor dat de koude lucht van onder de woning gemakkelijk in de vloer getrokken kan worden. In de zomer houdt het isolatiemateriaal de warmte lucht tegen zodat het niet in de holte van de kruipruimte kan komen. Zo blijft de warmte in de vloer en de woning zelf zonder dat het verloren gaat.

Vloerisolatie

Terugverdientijd

We helpen u graag met al uw isolatievragen.

* Afhankelijk van uw huidige situatie en uw energiecontract

afbeelding_rover
Rover D.

Mede-oprichter

info@spoedisolatiebv.nl

Kom in contact

terugverdientijd spouwwandisolatie

Bodem- of vloerisolatie Hilversum bij Spoed Isolatie BV

Een vloerisolatie is een lastig ingreep. Niet elke woning is geschikt om een vloerisolatie toe te passen. In tegenstelling tot een bodem- en kruipruimte zijn vloerisolaties in Hilversum effectiever. Hierbij wordt isolatiemateriaal aangebracht tussen de draagbalken of boven op de bestaande vloer, in tegenstelling tot tussen de holtes van een kruipruimte, zoals bij een bodemisolatie. Er kunnen verschillende isolatiematerialen gebruikt worden zoals isolatieplaten of isolatieschuim.

Bij iedere woning past een andere manier om de bodem of vloer van de woning te isoleren. De manier van isoleren is onder andere afhankelijk van de grootte van de holte en de afstand tussen de vloer en de bodem. Wilt u graag weten welke isolatiemethode het beste bij uw woning past? Neem contact met ons op en krijg een vrijblijvend advies over de vloer- of bodemisolatie in Hilversum van uw woning. Wij bieden u graag snelle en kwalitatieve service zodat u snel kunt beginnen met het verduurzamen van uw woning!

Spoed Isolatie BV is dé specialist op het gebied van isolatie!

Of het nu gaat om het isoleren van uw spouwmuren, vloer of kruipruimte, bij Spoed Isolatie bent u aan het juiste adres! Ons isolatiebedrijf bestaat enkel uit gedreven, ervaren en diverse opgeleide vakmensen die precies weten wat er nodig is om uw woning te isoleren. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is voor de duurzaamheid van een woning om volledig en correct geïsoleerd te zijn. Daarom volgen we de ontwikkeling van duurzaamheid en maken we enkel gebruik van de meest geavanceerde en innovatieve technieken. Wilt u graag meer te weten komen over een bodemisolatie of vloerisolatie in Hilversum? Of wilt u een afspraak maken met een van de specialisten? U kunt op onze website terecht voor meer informatie of u kunt direct contact opnemen met ons per telefoon of mail! 

Wij zijn ook actief in Haarlem, Bussum, Uithoorn, Weesp en Badhoevedorp!

Offerte

SAMEN DUURZAAM

Wij staan klaar voor al uw isolatievragen