WhatsApp Image 2023-06-14 at 14.00.31

'PIF isolatie materiaal'

Vloerisolatie Haarlem

De isolatie producten van PIF isolatie zijn voorzien van een kwaliteitsverklaring van Bureau CGR, ook wel ISSO verklaring genoemd. Voor zowel dak-, gevel, en vloerisolatie levert PIF isolatie producten die voldoen aan de ISDE-subsidie voor isolerende maatregelen.

Wilt u graag de vloerisolatie in Haarlem verbeteren in uw woning? Met behulp van ons ervaren isolatiebedrijf kunt u uw woning voorzien van diverse isolaties, of het nu gaat om vloer-, bodem- of spouwmuurisolatie. Onze vakmensen helpen u verder! Veel oudere woningen hebben geen of een slechte isolering. Hierdoor is het moeilijk om de warmte of koelte in de woning te behouden. Om het huis nog op de gewenste kamertemperatuur te krijgen wordt er gebruikgemaakt van inefficiënte klimaatbeheersingssystemen. Om ervoor te zorgen dat uw woning minder energie verbruikt en verduurzaamd, kunt u de eerste stap zetten door te beginnen met een bodem- of vloerisolatie in Haarlem. U kunt Spoed Isolatie BV benaderen voor allerlei soorten isolatievragen. Ons team van vakspecialisten weet precies wat er van hen gevraagd wordt en kunnen er binnen een halve dag voor zorgen dat uw vloer volledig geïsoleerd is. Neem direct contact met ons op voor een afspraak of vrijblijvend advies!

Het verschil tussen vloerisolatie en bodemisolatie Haarlem

Ieder huis is anders, zo ook in Haarlem. Deze stad heeft veel verschillende soorten type woningen, stijlen en bouwjaren van de huizen. Sommige oudere woningen zijn voorzien van een grote kruipruimte, andere woningen hebben er geen. Om te bepalen of uw woning in aanmerking komt voor een vloerisolatie of bodemisolatie is het belangrijk om uw woning onder de loep te nemen. Een vloerisolatie in Haarlem uitvoeren houdt in dat de onderkant van de vloer wordt geïsoleerd. Het isolatiemateriaal kan aangebracht worden tussen de draagbalken van de vloer of boven op de bestaande vloer. Nadat het PIF isolatiemateriaal is aangebracht op de vloer wordt er een nieuwe vloerafwerking bovenop aangebracht.

 

In tegenstelling tot een vloerisolatie wordt een bodemisolatie geplaatst in de kruipruimte van de woning. De bodemisolatie in Haarlem houdt specifiek in dat het isolatiemateriaal aangebracht wordt op de bodem van de kruipruimte, terwijl bij een kruipruimte isolatie het isolatiemateriaal aangebracht wordt aan de wanden of het plafond van de kruipruimte.

Wanneer kiest u voor een vloerisolatie Haarlem?

Bent van plan om de vloer van uw woning te isoleren maar heeft u geen idee waar u moet beginnen? Spoed Isolatie BV neemt u graag mee in het volledige proces. De keuze tussen een vloer isolatie is volledig afhankelijk van de kruipruimte. Wanneer de kruipruimte groot en hoog genoeg is, is het voor onze vakmensen mogelijk om uw kruipruimte te isoleren door middel van isolatiemateriaal aan de wanden en het plafond van de ruimte. Wanneer dit niet mogelijk is zal u in aanmerking komen voor een vloerisolatie in Haarlem. Uw huis isoleren met een vloerisolatie houdt in dat het isolatiemateriaal op de bestaande vloer aangebracht wordt. Wij adviseren onze klanten met geen of kleine kruipruimte om de vloer te isoleren met behulp van de vloerisolatie. 

Vloerisolatie

Terugverdientijd

We helpen u graag met al uw isolatievragen.

* Afhankelijk van uw huidige situatie en uw energiecontract

afbeelding_rover
Rover D.

Mede-oprichter

info@spoedisolatiebv.nl

Kom in contact

terugverdientijd spouwwandisolatie

Hoe werkt het isoleren van een vloer en kruipruimte in Haarlem?

Veel oudere woningen hebben vaak geen of een slechte isolatie. Doordat de vloer over weinig of geen isolatiemateriaal beschikt kan de kou uit de grond gemakkelijk de woning binnenkomen. Daarnaast is het mogelijk dat de vocht uit de grond met een hoog grondwaterpeil via de grond in de kruipruimte komt en dat kan vervelende gevolgen hebben. Er is kans op schimmels of waterschade. Door middel van een bodemisolatie in Haarlem isoleren de experts van Spoed Isolatie BV de volledige bodem van de kruipruimte waardoor kou en het vocht gemakkelijk buiten gehouden kan worden, terwijl de warmte ‘s winters binnen gehouden wordt.

Doordat het isolatiemateriaal tussen de grond en vloer wordt aangebracht wordt de luchtstroom in de kruipruimte verhinderd waardoor het lastig is voor lucht en vocht afkomstig uit de grond om in de kruipruimte te komen. Doordat het isolatiemateriaal de kans op schimmels verkleint heeft u ook geen last van muffe geurtjes en andere viezigheid. De vermindering van vocht en schimmels zorgt ervoor dat de levensduur van balken en houtwerk vergroot, omdat de kans op schades en roesten verkleint. Onze experts helpen u graag snel met het isoleren en verduurzamen van uw woning. Neem voor vloerisolatie in Haarlem en het isoleren van uw kruipruimte direct contact met ons op!

Neem voor alle isolatie vraagstukken contact op met Spoed Isolatie BV!

Voor alle vraagstukken over isolatie kunt u bij de vakspecialisten van Spoed Isolatie BV terecht. Ons team bestaat uit ervaren en divers opgeleide isolatie experts. Of het nu gaat om een vloer, kruipruimte of spouwmuurisolatie van uw woning in Haarlem, wij helpen u binnen snel verder. Onze snelle vloerisolatie service in Haarlem kan binnen een halve dag uitgevoerd zijn. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat uw vertrouwen in ons bedrijf zo hoog mogelijk is. Ons team volgt de ontwikkeling van verduurzaming en isolatie op de voet en maakt enkel gebruik van de meest geavanceerde materialen en apparatuur. Geïnteresseerd in een afspraak met onze vakmensen? Of wilt u graag een vrijblijvend advies over het verduurzamen van uw woning? Neem contact met ons op of bekijk onze website!

Spoed Isolatie BV ook actief in Amstelveen en Hilversum!

Offerte

SAMEN DUURZAAM

Wij staan klaar voor al uw isolatievragen