GRATIS advies gesprek

T.w.v. €299,-
WhatsApp Image 2023-06-14 at 14.00.31

'PIF isolatie materiaal'

Heeft u last van een vloer die koud is? Dan is de kans groot dat een vloerisolatie in Bussum bij u thuis nog ontbreekt. Doordat de warme lucht in huis gemakkelijk verloren gaat door uw slecht geïsoleerde vloer, verliest uw woning snel warmte. Daarnaast zorgt de koude temperatuur van de vloer ervoor dat het alleen maar kouder wordt in huis. De huizen zonder vloerisolatie of bodemisolatie in de kruipruimte in Bussum hebben moeite met het vasthouden van de gewenste kamertemperatuur. De slechte isolaties in de woningen resulteren in verrassend hoge energierekeningen. Gelukkig heeft Spoed Isolatie BV de oplossing! Onze isolatiespecialisten voorzien uw woning van de meest geschikte vloerisolatie in Bussum voor uw woning. Zo hoeft u ‘s winters niet meer met dikke sokken over de koude vloer te lopen!

Daarom isoleert u uw vloer met een vloerisolatie Bussum!

Huizen zonder geïsoleerde vloeren hebben vaak last van een verslechterd wooncomfort. Het huis warmt te snel op en koelt ook te snel af. Daarom wordt er veel gebruikgemaakt van klimaatbeheersingssystemen om kamertemperatuur te behouden. De meeste woningen in Bussum hebben onder de vloer een kruipruimte. Deze is bedoeld om gemakkelijk bij de leidingen of energiekabels van de woning te komen. Wanneer de vloer en kruipruimte van een woning slecht of niet geïsoleerd is, kan de lucht tussen de vloer en ondergrond gemakkelijk in beweging komen. De ondergrond van een woning is vaak koud en kan een hoog grondwaterpeil hebben. Zowel de koude lucht als de vocht uit de grond kan langzaam omhoog getrokken worden en in de kruipruimte komen. Deze koude lucht zorgt ervoor dat de vloer ‘s winters koud wordt. Daarnaast kan de vochtige lucht ervoor zorgen dat het houtwerk en de stalen balken waterschade krijgen zoals roest.

 

Door middel van een vloerisolatie wordt de luchtstroom in de holte onder de vloer stilgelegd. Zo kan de vochtige en koude lucht niet in de vloer trekken en blijft de warme lucht in de woning. Daarnaast is het isolatiemateriaal waterwerend waardoor de vocht uit de ondergrond niet in de holte kan komen.

Uw kruipruimte en vloer isoleren? Zo werkt een bodemisolatie Bussum

Er zijn verschillende manieren om een vloer of kruipruimte in Bussum te isoleren. Een vloerisolatie is een compleet andere manier van isoleren dan een bodemisolatie. Een vloerisolatie is een wat lastigere manier die het best aansluit op woningen zonder of een zeer kleine kruipruimte. Het isolatiemateriaal wordt onder of boven op de vloer geplaatst. Nadat het isolatiemateriaal op de bestaande vloer geplaatst is, komt er een nieuwe vloer over. Desondanks is de uitvoering van een vloerisolatie wel efficiënter. Er is geen extra holte met lucht waardoor de isolatiewaarde verbetert. 

 

De bodemisolatie in Bussum is van toepassing voor woningen met een kruipruimte onder de woning. Afhankelijk van de grootte en hoogte van de holte wordt bepaald welke isolatietechniek toe wordt gepast. Bij de kruipruimtes met een laag plafond wordt alleen de bodem van de holte bedekt met isolatiemateriaal. Onze vakmensen blazen een klein laagje isolatiemateriaal over de bodem, wat isolerend en beschermend werkt tussen vloer en ondergrond. Bij hoge kruipruimtes wordt op de wanden en het plafond van het holte isolatiemateriaal aangebracht. Zo gaat er ‘s winters veel minder warmte verloren. Onze vakspecialisten weten precies wat er bij een vloerisolatie in Bussum komt kijken, onze snelle service kan daardoor ook binnen een halve dag uitgevoerd worden!

Vloerisolatie

Terugverdientijd

We helpen u graag met al uw isolatievragen.

* Afhankelijk van uw huidige situatie en uw energiecontract

afbeelding_rover
Rover D.

Mede-oprichter

info@spoedisolatiebv.nl

Kom in contact

terugverdientijd spouwwandisolatie

Spoed Isolatie BV, dé vakspecialist in isolatie en verduurzaming

Of uw woning nou wel of geen kruipruimte heeft. Het is belangrijk dat de goede isolatiemethode op een vakkundige wijze wordt aangebracht. Ons ervaren team van vakmensen heeft naast diverse opleidingen ook de benodigde werkinstelling om de vloer- of bodemisolatie in Bussum vakkundig uit te voeren. Het team van ons isolatiebedrijf volgt de ontwikkelingen en innovaties op het gebied van verduurzamen op de voet. Daarom weten wij precies welke isolatiemethodes bij welke woning behoren en maken wij gebruik van de meest geavanceerde materialen en apparatuur. Wanneer u snel wilt beginnen met het isoleren van uw woning kunt u direct contact opnemen met een van onze vakspecialisten, wij voorzien u snel van kwalitatieve service!

Wij zorgen direct voor een kwalitatieve bodem- of vloerisolatie Bussum!

Bent u van plan om uw woning te verduurzamen met behulp van vloer- of spouwmuurisolatie? Bij Spoed Isolatie BV bent u aan het juiste adres! De Rijksoverheid probeert zo veel mogelijk bewoners in Bussum ervan te overtuigen om hun woning te verduurzamen. Daarom kunt u onder andere gebruikmaken van de ISDE-subsidie om uw isolatie nog aantrekkelijker te maken. Spoed Isolatie BV helpt u graag met het berekenen van uw ISDE-subsidie voordeel en staat klaar voor al uw isolatie vragen! Neem een kijkje op onze website of neem direct contact met ons op voor een afspraak.

Wij zijn ook actief in Haarlem, Hilversum, Uithoorn, Weesp en Badhoevedorp!

Offerte

SAMEN DUURZAAM

Wij staan klaar voor al uw isolatievragen