WhatsApp Image 2023-06-14 at 14.00.31

'PIF isolatie materiaal'

Vloerisolatie Badhoevedorp

De isolatie producten van PIF isolatie zijn voorzien van een kwaliteitsverklaring van Bureau CGR, ook wel ISSO verklaring genoemd. Voor zowel dak-, gevel, en vloerisolatie levert PIF isolatie producten die voldoen aan de ISDE-subsidie voor isolerende maatregelen.

Wilt u comfortabeler wonen met een lagere energierekening? Vloerisolatie in Badhoevedorp kan u hier goed bij helpen! Veel woningen zonder isolatie in de omgeving hebben ‘s winters last van de binnenkomende kou. Doordat de woning moeite heeft met de warme lucht vasthouden, is er veel energie nodig om het huis met verwarming op kamertemperatuur te houden, dit resulteert in het einde van de maand op hoge energiekosten. Gelukkig biedt Spoed Isolatie BV de oplossing! Door middel van een bodem- of vloerisolatie in Badhoevedorp kunt u in één klap het wooncomfort verbeteren. Door de vloer te isoleren is uw woning veel beter in staat om de gewenste temperatuur vast te houden. Zo bent u minder afhankelijk van klimaatbeheersingssystemen die verantwoordelijk zijn voor een hoge energierekening. Neem direct actie en neem contact op met de vakspecialisten van Spoed Isolatie BV!

Waarom u kiest voor een vloerisolatie Badhoevedorp

De kou in uw vloer is afkomstig uit de ondergrond onder uw woning. Wanneer uw woning niet of slecht geïsoleerd is, komt het vaak voor dat de kou uit de ondergrond naar boven komt en in uw vloer gaat zitten, waardoor u met koude voeten komt te zitten. Een simpele oplossing voor uw probleem is de vloerisolatie in Badhoevedorp. Door uw vloer te isoleren wordt er een isolatiemateriaal bovenop de bestaande vloer geplaatst die ervoor zorgt dat de kou tegengehouden wordt, terwijl de warmte in uw woning niet verloren gaat. De vloer wordt afgewerkt met een nieuwe vloer op het isolatiemateriaal.

 

Door de vloer van uw woning te isoleren bent u minder afhankelijk van uw verwarming. De warme lucht in uw woning kan niet meer niet meer tussen de vloer en ondergrond komen. Doordat de vloer en ondergrond volledig van elkaar afgesloten worden is uw woning ook beter bestand tegen schades. Wanneer de grond onder de woning een hoog grondwaterpeil heeft is het mogelijk dat de vocht in de lucht onder de vloer terecht komt. Dit kan vervelende gevolgen hebben zoals roest, waterschade aan houtwerk en zelf schimmel. Door de kruipruimte onder uw woning in Badhoevedorp goed te isoleren kan dit voorkomen worden. 

Wat is een bodemisolatie Badhoevedorp en hoe werkt het isoleren van uw kruipruimte?

Er zijn verschillende soorten vloerisolaties. Maar welke helpt het beste tegen koude voeten? In tegenstelling tot een vloerisolatie vindt een bodemisolatie plaats in de kruipruimte onder de vloer van uw woning. Door de ruimte tussen vloer en ondergrond is de uitvoering van een bodemisolatie in Badhoevedorp relatief gemakkelijk. De meeste kruipruimtes in Nederland zijn vrij klein en laag. Dit zorgt ervoor dat een bodemisolatie de beste optie is om de holte te isoleren. Hierbij wordt de bodem van de holte voorzien van een isolerend materiaal waardoor de kou of warmte – afhankelijk van het seizoen – niet verloren gaat. Is uw woning wel voorzien van een hoge kruipruimte? Dan is het mogelijk om zowel het plafond als de wanden van de kruipruimte te isoleren, zodat de volledige holte dient als bescherming voor uw vloer. Op deze manier bent u optimaal beschermd tegen waterschade of een verlies van temperatuur. 

Vloerisolatie

Terugverdientijd

We helpen u graag met al uw isolatievragen.

* Afhankelijk van uw huidige situatie en uw energiecontract

afbeelding_rover
Rover D.

Mede-oprichter

info@spoedisolatiebv.nl

Kom in contact

terugverdientijd spouwwandisolatie

Snelle vloer- of bodemisolatie Badhoevedorp door professional Spoed Isolatie BV!

Voordat u kunt beginnen met het isoleren van uw woning in Badhoevedorp zal u uiteraard eerst een specialist moeten vinden om het klusje te klaren. Spoed Isolatie BV is hier de aangewezen kandidaat voor. Naast onze professionele instelling, vakkundige werkwijze en ervaren vakspecialisten schatten wij ook de wensen van de klant hoog in. Wij proberen gedurende de isolatie van uw huis uw wensen en behoeften na te streven. Daarnaast blijven wij graag in nauw contact met u. Zo bent u ten alle tijden op de hoogte van de voortgang en kunnen wij een transparante samenwerking hanteren waarbij u volledig meegenomen wordt van eerste kennismaking tot de afwerking van de bodem- of vloerisolatie in Badhoevedorp. U kunt voor een afspraak met een van onze vakmensen direct terecht bij Spoed Isolatie BV!

Wij helpen u graag verder met het verduurzamen en isoleren van uw woning!

Bent u op zoek naar een ervaren isolatiebedrijf voor het isoleren van uw woning door middel van vloer-, bodem- of spouwmuurisolatie in Badhoevedorp? Spoed Isolatie BV is een team van ervaren specialisten die precies weten wat er van hen verwacht wordt. Bij ons kunt u altijd uitgaan van een gedreven instelling en snelle service. Het is ons doel om zoveel mogelijk woningen in Nederland te verduurzamen met behulp van isolatie. Wij staan klaar voor al uw isolatievragen. Wilt u graag meer te weten komen over Spoed Isolatie, onze werkwijze of onze vakspecialisten? Neem een kijkje op onze website of neem direct contact met ons op voor een afspraak en vrijblijvend advies. 

Wij zijn ook actief in Haarlem, Hilversum, Bussum, Uithoorn en Weesp!

Offerte

SAMEN DUURZAAM

Wij staan klaar voor al uw isolatievragen