GRATIS advies gesprek

T.w.v. €299,-
WhatsApp Image 2023-06-14 at 14.00.31

'PIF isolatie materiaal'

Bent u van plan om uw huis te verduurzamen door een vloerisolatie in Amstelveen aan te leggen? Wellicht dat wij van Spoed Isolatie BV u hierbij verder kunnen helpen. Het isoleren van uw vloer en woning is een zeer effectieve manier om het huis te verduurzamen. Veel huizen zonder isolatie uit de regio hebben moeite om in de winter de warmte te behouden, terwijl ‘s zomers de warmte te makkelijk binnen kan komen. Slecht geïsoleerde woningen hebben vaak last van hoog oplopende energierekeningen omdat ze afhankelijk zijn van energievragende klimaatbeheersingssystemen. Uw huis isoleren kan de eerste grote stap zijn naar het verduurzamen van uw woning. Heeft u vragen over het aanleggen van een bodemisolatie of vloerisolatie in Amstelveen, of wilt u graag meer te weten komen over Spoed Isolatie BV? Bekijk de rest van onze website of neem direct contact met ons op!

Uw woning voorzien van vloerisolatie Amstelveen

Er zijn verschillende redenen waarom u er goed aan doet om de kruipruimte en vloer van uw woning in Amstelveen te isoleren. Veel oudere woningen hebben een slecht geïsoleerde vloer. Wanneer de holte onder de vloer van de woning niet geïsoleerd is, kan de lucht er gemakkelijk doorheen stromen waardoor warme lucht zich makkelijk in en uit de woning kan verplaatsen. ’s Winters is de grond onder uw woning vaak erg koud. Zonder isolering in de kruipruimte kan de koude lucht afkomstig van deze grond gemakkelijk in de vloer trekken waardoor u sneller last krijgt van koude voeten. Daarnaast komt het vaak voor dat huizen waarvan de ondergrond een hoog grondwaterpeil heeft, last krijgen van vochtige lucht in de kruipruimte. Hierdoor ontstaat de kans op eventuele schimmels die zorgen voor een muffe geur. Daarnaast kan de vochtige lucht waterschade aan het houtwerk en de vloer aanrichten of kunnen de balken verroesten.

 

Een bodemisolatie in de kruipruimte en vloerisolatie in Amstelveen zijn twee verschillende dingen. Door de bodem van de kruipruimte te isoleren met een bodemisolatie wordt er een laagje met isolerende HR ++ parels op de bodem geblazen. Het kwalitatief sterke isolatiemateriaal zorgt ervoor dat de warmte het vocht uit de grond buiten houdt. Daarnaast kan de warme lucht moeilijker door de holte bewegen waardoor de warmte ‘s winters in de woning blijft. Wanneer uw woning over geen of een te kleine kruipruimte beschikt is het altijd mogelijk om de vloer van uw huis te isoleren met een vloerisolatie. De vloerisolatie wordt geplaatst onder of boven op de bestaande vloer. Het isolatiemateriaal weer warmte en vocht waardoor de woning beschermd is tegen waterschade en gemakkelijker warmte of kou kan vasthouden. 

Hoe uw huis isoleren met een bodemisolatie Amstelveen werkt

Doordat veel oudere woningen amper of helemaal geen isolatie in hun vloeren hebben, kan de woning de kamertemperatuur lastiger vasthouden. Wanneer u ervoor kiest om de kruipruimte van uw woning te isoleren zal het isolatiemateriaal uw woning ondersteunen om de kou en warmte tegen te houden. Als uw woning voorzien is van een kruipruimte komt u wellicht in aanmerking voor een kruipruimte isolatie in Amstelveen. Wanneer de kruipruimte van uw woning groot en hoog genoeg is, kan het isolatiemateriaal aangebracht worden aan de wanden en het plafond van de kruipruimte. Heeft uw huis slechts een kleine holte onder de vloer, dan komt uw woning waarschijnlijk in aanmerking voor een bodemisolatie. Hierbij wordt de bodem van de holte voorzien van sterk isolerend materiaal. 

Vloerisolatie

Terugverdientijd

We helpen u graag met al uw isolatievragen.

* Afhankelijk van uw huidige situatie en uw energiecontract

afbeelding_rover
Rover D.

Mede-oprichter

info@spoedisolatiebv.nl

Kom in contact

terugverdientijd spouwwandisolatie

De vloer en kruipruimte isoleren Amstelveen met isolatiebedrijf Spoed Isolatie BV!

Als u kiest voor een isolatiebedrijf in de omgeving, wilt u natuurlijk zeker weten dat u kiest voor een ervaren en vertrouwelijke partner. Spoed Isolatie BV is een professioneel isolatiebedrijf dat bestaat uit enkel vakspecialisten met ervaring. Wij zijn gespecialiseerd in het isoleren en verduurzamen van uw woning door heel Nederland, dit door middel van onder andere een vloer- en spouwmuurisolatie in Amstelveen Wij vinden het belangrijk om onze klanten te helpen met het verduurzamen van hun woning door middel van vloer- of bodemisolatie in Amstelveen. Daarom kunt u bij ons uitgaan van snelle en kwalitatieve service. Ons team maakt uitsluitend gebruik van de meest geavanceerde materialen en technieken. Wij volgen de ontwikkelingen en innovaties van isolatie en verduurzaming op de voet en vertellen u graag meer over de mogelijkheden met uw woning!

Wij helpen u graag verder met een bodem- of vloerisolatie Amstelveen!

Bent u dus op zoek naar een ervaren partner die u verder helpt met het isoleren van uw vloer en kruipruimte in Amstelveen? Bij Spoed Isolatie BV bent u aan het juiste adres! Wij staan bekend als een zeer professioneel en ervaren isolatiespecialist die u alles kunt vragen met betrekking tot isolatie. Zou u graag een vrijblijvend advies willen krijgen over het isoleren van uw woning of wilt u meer te weten komen over Spoed Isolatie BV zelf? Bekijk onze website en neem direct contact met ons op!

Wij zijn ook actief in Haarlem, Hoofddorp, Zaandam, Lisse, Zandvoort en Wormerveer!

Offerte

SAMEN DUURZAAM

Wij staan klaar voor al uw isolatievragen