Projecten

Onze recente

Projecten

Damrif en Kustrif

Lees meer

VVE Moerbeilaan

Lees meer

Project Rijnsburg

Lees meer

Meer informatie?

Contact
Damrif en Kustrif

Succesvol isoleren van 350 woningen in Damrif en Kustrif

We zijn verheugd om u aan te kondigen dat Spoedisolatie met succes 350 wooneenheden van Centrada Wonen heeft geïsoleerd in de wijken Damrif en Kustrif te Lelystad. Onze jongens hebben nauw contact gehad met de bewoners en opdrachtgever MMBS Groep om ervoor te zorgen dat het isolatieproces soepel verliep en aan de hoogste normen voldeed.

Deze isolatieprojecten zijn van groot belang voor de energie-efficiëntie van deze wijken en dragen bij aan de vermindering van de CO2-uitstoot. We zijn blij dat we ons steentje hebben kunnen bijdragen aan een duurzamere toekomst.

We willen graag onze oprechte dank uitspreken aan de bewoners van Damrif en Kustrif, MMBS Groep en Centrada Wonen voor hun samenwerking en vertrouwen in ons bedrijf. We zijn blij dat we hebben kunnen bewijzen dat Spoedisolatie de beste partner is voor isolatieprojecten van elk formaat en complexiteit.

Succesvolle spouwmuur isolatie VVE Moerbeilaan

Wij willen graag het succes delen van ons recente isolatieproject in VVE Moerbeilaan te Hilversum!

Ons team van ervaren professionals heeft hard gewerkt om de spouwmuren van dit gebouw te isoleren met Supearls HR++ EPS Parels, en we zijn verheugd te kunnen zeggen dat we fantastische resultaten hebben behaald!

Met onze isolatieoplossingen hebben we ervoor gezorgd dat warmteverlies wordt verminderd en de warmte binnen blijft, waardoor de energierekening van de bewoners wordt verlaagd. We begrijpen dat comfort en energiebesparing belangrijk zijn, en daarom streven we er altijd naar om de beste resultaten te behalen voor onze opdrachtgever.

Het project verliep soepel en er was minimale verstoring voor de bewoners tijdens het proces. We willen graag onze klanten bedanken voor hun vertrouwen in Spoedisolatie en voor hun samenwerking tijdens het project.

Het begin van een mooie start in Rijnsburg

Fase 1 project Rijnsburg hebben wij met groot succes voltooid door de woningen te verduurzamen. Wij hebben hoogwaardige isolatiematerialen en- technieken gebruikt om het comfort in huis te verhogen en de energierekening te verlagen, daarnaast draagt dit ook bij aan het verminderen van de CO2-uitstoot.

Wij kijken ernaar uit om fase 2 van dit project aan te pakken.

Contact

Uitdaging? Wij staan klaar

Kom in contact