Kom in contact

Heeft u vragen over de mogelijke subsidies of wilt u een offerte aanvragen? Wij staan voor u klaar met een passend advies.

ISDE Subsidie

Er is een landelijke subsidie voor isolatie. Als u 2 of meer maatregelen laat uitvoeren, u kunt namelijk tot 30 procent van de kosten terugkrijgen. Voor 1 maatregel krijgt u een lager bedrag: zo'n 15 procent van de kosten. De subsidie is een vast bedrag per vierkante meter. U krijgt alleen subsidie als u een isolatiebedrijf inschakelt, dus niet voor doe-het-zelf. U kunt de subsidie aanvragen nadat de werkzaamheden zijn uitgevoerd.

Voorwaarden

Voor 2 maatregelen mag u spouwmuurisolatie combineren met: isolatie van uw dak, buitenmuren (aan de buitenkant of binnenkant), vloer of ramen, of met een warmtepomp, zonneboiler of warmtenet-aansluiting. De subsidie voor 1 maatregel geldt vanaf 2 april 2022 voor maatregelen die op of na die datum zijn uitgevoerd. Belangrijk is dat u gedurende de werkzaamheden een foto maakt vande installatie en u een meldnummer bij ons opvraagt.

Sommige gemeenten en provincies geven ook subsidie voor isolatie. Bekijk de regelingen in Uw gemeente via de volgende link. Belangrijk is dat u gedurende het proces een foto maakt van onze werkzaamheden, u ons een meldcode meegeeft en u binnen 12 maanden uw subsidie aanvraagt.

“Heel Nederland helpen verduurzamen, samen worden we duurzaam”