GRATIS advies gesprek

T.w.v. €299,-

'PIF isolatie materiaal'

Met PIF isofast kan een zolder eenvoudig worden geïsoleerd en afgewerkt. Het door ons ontwikkelde systeem bestaat uit een volledig afgewerkt MDF paneel, dat al is voorzien van PIF isolatie. Hierdoor hoeft er niet naderhand afgewerkt te worden en is schilderen niet meer nodig. Dat werkt makkelijk, snel, maar vooral ook schoon. Met het veer-groef systeem kan het eenvoudig en direct worden gemonteerd op de gordingen, zonder het gebruik van profielen. Hierdoor wordt de montagetijd ten opzichte van de traditionele werkwijze -isoleren en vervolgens afwerken- gehalveerd. Doordat PIF isolatie een geringe dikte heeft, in combinatie met een hoge isolatiewaarde, kunnen zelf de moeilijkste zolders worden geïsoleerd.
PIF IsoFast wordt standaard geleverd in formaat 600*1200 mm. Afmetingen 1.000, 1.100 en 1.300 mm uitsluitend op aanvraag verkrijgbaar.


Totaaloplossing met het PIF Iso Fast Systeem.

Het PIF isofast systeem biedt een compleet pakket voor het afwerken van hellende daken en knieschotten. Afwerklatten voor een naadloze afwerking van de panelen, dakraamomlijstingen voor het perfect aftimmeren van dak- of Velux raam en speciale lijsten om de schuine nok af te werken. Uiteraard allemaal in dezelfde kleur, voor een fraai geheel. Daarnaast zijn er flexibele dakdoorvoeren voor het gemakkelijk verwerken van aan- en afvoerkanalen naar het dak.

Dakisolatie

Terugverdientijd

We helpen u graag met al uw isolatievragen.

* Afhankelijk van uw huidige situatie en uw energiecontract

afbeelding_rover
Rover D.

Mede-oprichter

info@spoedisolatiebv.nl

Kom in contact

terugverdientijd spouwwandisolatie
Offerte

SAMEN DUURZAAM

Wij staan klaar voor al uw isolatievragen